Om oss

Vår butik

 

Vi har idag mer än 10.000 artiklar i butiken och kan inom 24 timmar leverera upp emot 10.000 artiklar. Med leveranser dagligen till ditt företag utan extra kostnader. I butiken finner du allt från förpackningsmaterial, kontorsmaterial, städutrustning, kem och utrustning för hotell, restaurang & storkök.

 

Vi är en butik för både privat och företagskunder.

 

Måndag - 07:00 -- 16:00

Tisdag - 07:00 -- 16:00

Onsdag - 07:00 -- 16:00

Torsdag - 07:00 -- 16:00

Fredag - 07:00 -- 16:00

Lördag - STÄNGT

Söndag - STÄNGT

Vi stödjer Barncancerfonden

 

I april 2015 kontaktade vi Kimberley Ahlström och fick en fantastisk visning utav ett flertal av hennes tavlor. Vi kände att vi ville pryda butiken med något färgglatt som samtidigt hade en "mening". Kimberley är väldigt aktiv inom Barncancerfonden och valet av tavla var nu det svåraste. Vi bidrog till Barncancerfonden och Kimberley valde generöst att ge oss den utvalda tavlan som gåva. Tack Kimberley!

Butiken byggs mars 2015

 

Under hela mars månad kämpade vi, personal och vänner med att städa, måla, dra el, montera larm & nätverk, planering av butik, bygga hyllsystem och göra Industrivägen 1A till en riktigt fin butik.

 

Tack alla som ställt upp! Ni har gjort en ovärderlig insats!

Golvvård

Vi har specialiserat oss på golv och golvvård och kan, om ni har bekymmer med era golv, komma till er och erbjuda behandlingsplaner och skötselråd.

 

Reparationer & Service

 

Idag kan vi erbjuda service och reparationer av samtliga Nilfisk maskiner (Grått sortiment), samtliga maskiner från Wetrok och Bonamat. Även alla typer av vattenautomater kan lämnas hos oss.

 

Lokalt företag

Kiruna Papper & Kem AB är ett lokalt företag med ett stort och brett sortiment genom samarbetsavtal med flera större tillverkare och leverantörer.

 

Vi har möjligheten att leverera det gods du har behov för i din verksamhet inom städ, rengöring, förbrukningsartiklar, kontor, mattsystem, kaffeautomater och vattenmaskiner och mycket annat.

Copyright © All Rights Reserved